پروژه های تحقیقاتی:
جمع بندی پروژه های تحقیقاتی موسسه از سال 1371 تاکنون
ردیف | عناوین کلی | موضوعات پژوهشی | تعداد پروژهای تحقیقاتی اجرا شده | درصد پروژهای تحقیقاتی اجرا شده |
1 | کاهش ضایعات محصولات باغی و زراعی در مراحل مختلف پس از برداشت (86%) | بهینهسازی فناوریهای پس از برداشت میوه ها و سبزیها | نگهداری ، انبارداری و ذخیره سازی | 67 | 17 |
عملیات مقدماتی قبل و پس از برداشت(انتخاب زمان مناسب برداشت ،سرد کردن مقدماتی، درجه بندی ، شستشو، حمل و نقل و ...) | 37 | 9 |
ارائه روش های مناسب بسته بندی | 34 | 9 |
بهینهسازی فرایند تبدیل و فراوری میوه ها و سبزیها | خشک کردن | 48 | 12 |
فرآیند حرارتی (تولید کنسرو) | 13 | 3 |
اصلاح فرمولاسیون و تولید محصولات جدید غذایی | 25 | 6 |
فناوریهای نوین(نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی و فناوری هسته ای) | 20 | 5 |
بهینه سازی فناوریهای ﭘس از برداشت و فرآوری دانه های روغنی(با تاکید بر کلزا، سویا و آفتابگردان) | 27 | 7 |
اصلاح ساختار فناوریهای گندم و نان و فراورده های آردی | 74 | 19 |
2 | تبديل زائدات و باقيمانده هاي محصولات کشاورزي به محصولات قابل مصرف در کشاورزي و صنعت (6%) | تبديل زائدات و باقيمانده هاي محصولات کشاورزي به محصولات قابل مصرف در کشاورزي و صنعت | 23 | 6 |
3 | کاهش باقیمانده سموم( تولید غذای سالم) (4%) | کاهش باقیمانده سموم( تولید غذای سالم) | 14 | 4 |
4 | سایر موارد(فراورده های گوشتی، محصولات لبنی، زیتون و ...) (4%) | سایر موارد(فراورده های گوشتی، محصولات لبنی، زیتون و ...) | 7 | 4 |
جمع کل | 402 | 100 |