ورود به سایت
جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ -
Friday, November 22, 2024
جستجوی پیشرفته
صفحه اصلی
ورود به سامانه
تماس با ما
اعضای هیات علمی و محققان
»
خدمات تحقیقاتی و پژوهشی-صنایع غذایی
خدمات تحقیقاتی و پژوهشی:
توانمندیهای فناورانه:
مشاوره در توسعه و راه اندازی خطوط تولید مختلف
ارائه خدمات آزمایشگاهی در زمینه کنترل کیفیت مواد غذایی و محصولات کشاورزی
برگزاری دوره های آموزشی تخصصی
ارائه دانش فنی تولید و بسته بندی فراورده های جدید گوشتی
ارائه دانش فنی به منظور ارتقاءکیفیت و افزایش ماندگاری و کاهش ضایعات انجیر خشک
برگزاری دوره های آموزشی در خصوص پوششهای خوراکی
مشاوره در زمینه فناوریهای زیستی و کاربرد آنها در صنایع غذایی و فناوریهای پس از برداشت محصولات کشاورزی
ارائه دانش فنی به بمنظور کاهش باقیمانده سموم محصولات کشاورزی با استفاده از فراوری مناسب
ارائه دانش فنی به بمنظور طراحی و ساخت انبارهای فنی پیاز
ارائه خدمات آزمایشگاهی در زمینه کنترل کیفیت مواد غذایی و محصولات کشاورزی
مشاوره و راهنمایی پایان نامه های دانشجویی
ارائه دانش فنی به منظور بهبود فناوریهای پس از برداشت خرما
برگزاری دوره های آموزشی در خصوص خشک کن های خورشیدی مواد غذایی
مشاوره به بمنظور طراحی و ساخت انبارهای فنی سیب زمینی و سیر
مشاوره به بمنظور طراحی و ساخت خشک کن های خورشیدی
برگزاری دوره های آموزشی در خصوص فناوریهای پس از برداشت محصولات کشاورزی
برگزاری دوره های آموزشی در خصوص کاربرد فناوری هسته ای در افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی
مشاوره در خصوص معرفی روشهای مناسب تولید و نگهداری خشکبار میوه ( با تاکید برکشمش)
برگزاری دوره های آموزشی در خصوص کاربرد پروبیوتیک ها در ارتقاء ارزشهای تغذیهای مواد غذایی ( با تاکید بر فراورده های لبنی)
مشاوره به بمنظور بهینه سازی فرایند تولید و بسته بندی و نگهداری مالت از ارقام مختلف جو
مشاوره به بمنظور معرفی روشهای مناسب استحصال و تصفیه روغن از منابع روغنی( با تاکید بر روش آنزیمی)
برگزاری دوره های آموزشی در خصوص روشهای مناسب تولید مالت جو
پیوندها:
وزارت جهاد کشاورزي
موسسه تحقيقات فني و مهندسي کشاورزي
انجمن گلخانه سازان ايران
موسسه تحقيقات علوم باغباني
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی می باشد.