مهمترین یافته های تحقیقاتی:
بهینه سازی فناوریهای پس از برداشت میوه ها و سبزیها:
· ارائه روش های مناسب بسته بندی محصولات خرما ، رطب ، خربزه ، نان، سیب و زردآلو ، پرتقال ، آلو . انجیر سبز و سیاه،گردو و .....
· تهیه انواع پوشش های خوراکی برای افزایش کیفیت و ماندگاری محصولات بامیه، گیلاس ، زردآلو،سیب گلاب، نارنگی، خرما، پرتقال، انجیر توت فرنگی، مغز بادام و ...
· انبارداري بذر گندم و جو در مخازن با اتمسفر تغییر یافته
· کاهش ضایعات و افزایش عمر انبارداری سیب درختی و گوجه فرنگی با استفاده از 1- متیل سیکلوپروپن
· افزایش زمان ماندگاری گل زعفران، تولید آنتی اکسیدانهای فنلی گلبرگ زعفران و زعفران ریزپوشانی شده، معرفی بهترین زمان برداشت زعفران
بهینه سازی فرآیند تبدیل و فرآوری میوه ها و سبزیها :
· خشک کردن میوه های مختلف (آلو، دانه انار)و تهیه برگه و چیپس میوه از آنها (برگه انبه لیمو و خربزه)، تعیین فرآیند حرارتی و زمان پروسس برای کنسرو بامیه ، نخود فرنگی، سیب زمینی و ...
· بهینه سازی فناوریهای پس از برداشت و فرآوری دانه های روغنی (استخراج آنزيمي کلزا، سویا و آفتابگردان)
· تولید انجیر نیمه مرطوب (پرسی) و تولید کنسانتره از انجیر های خشک درجه 3
· کاهش آلودگی محصول پسته، خرما
· تولید پودر خرما و سیر
اصلاح ساختار فناوریهای گندم، نان و فرآورده های آردی:
· بهبود ارزش تغذيه اي نان با به کار گیری ویتامین ها و ....
· اصلاح فرآیند و فرمولاسیون نانهای مختلف
· افزایش ماندگاری نان با استفاده از افزودنیهای مختلف
· افزایش کيفيت و ماندگاري دونات منجمد
· استفاده از زائدات و باقیمانده محصولات کشاورزی به محصولات قابل مصرف در کشاورزی و صنعت
· تولید غذای سالم
· استخراج سلولز از ضایعات خمیر چغندر قند
· افزایش ماندگاری سيب زميني و سیر با پرتو تابی الکترون سريع
· طراحي، ساخت پايلوت تخمير جامد
· تولید کشت آغازگر ماست
· تولید شوریجات رژیمی کم نمک تخمیری
· شناسایی باکتری های لاکتیک اسید و پروبیوتیک از پنیر های سنتی ایران
· تولید نوشابه فراویژه کومبوجا
· فراوری تخمیری سبوس گندم
· استفاده بهینه از محلول مادر تخمیر شربت خرما
· طراحي و ساخت خشک کن خورشيدي و تونلی
· طراحی و ساخت سیستم سرد کننده صحرائی توت فرنگی
· تولید فيلم هاي پوششي خوراکي از مواد سلولزي به منظور افزايش ماندگاري محصولات باغي
· تولید فیلم های قابل بازیافت نانو کامپوزیت نشاسته به منظور بسته بندی محصولات کشاورزی
· تولید کامپوزیت طبیعی زیست تخریب پذیر کاه کندم-پلی اتیلن به منظور بسته بندی محصولات کشاورزی
· تولید ماست و دوغ پروبیوتیک
· تولید مالت (سمنو) از واریته های مختلف تجاری
· کاهش باقیمانده سموم به روش فرآوری
· بررسی فرایند حرارتی کنسرو سبزیجات به منظور حفظ ارزش غذایی و کاهش مصرف انرژی در کارخانجات صنایع غذایی کشور
· تعیین تقلب روغن زیتون
· تولید ذرت آجیلی(CORN NUT) ، نان لایه دار تخمیری(Puff Pastry)، بیسکوئیت غنی شده با ویتامین های مختلف
· کاهش تولید اکریل آمید در سیب زمینی سرخ شده
· افزایش پایداری ترکیبات آنتوسیانینی (رنگدانه) زرشک
· تهیه اسنک با استفاده از جنین گندم فراوری شده
· تهیه فرآورده های پروتئینی از نخود
· کنترل جوانه زنی سیب زمینی
· کاهش ضایعات گوجه فرنگی در مراحل پس از برداشت