یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳  -  Sunday, November 24, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش عمومی  » مهمترین یافته های تحقیقاتی-صنایع غذایی

مهمترین یافته های تحقیقاتی:

 

بهینه سازی فناوریهای پس از برداشت میوه ها و سبزیها:

·         ارائه روش های مناسب بسته بندی محصولات خرما ، رطب ، خربزه ، نان، سیب و زردآلو ، پرتقال ، آلو . انجیر سبز و سیاه،گردو و .....

·         تهیه انواع پوشش های خوراکی برای افزایش کیفیت و ماندگاری محصولات بامیه، گیلاس ، زردآلو،سیب گلاب، نارنگی، خرما، پرتقال، انجیر توت فرنگی، مغز بادام و ... 

·         انبارداري بذر گندم و جو در مخازن با اتمسفر تغییر یافته  

·         کاهش ضایعات و افزایش عمر انبارداری سیب درختی و گوجه فرنگی با استفاده از  1- متیل سیکلوپروپن

·         افزایش زمان ماندگاری گل زعفران، تولید آنتی اکسیدانهای فنلی گلبرگ زعفران و زعفران ریزپوشانی شده، معرفی بهترین زمان برداشت زعفران

بهینه سازی فرآیند تبدیل و فرآوری میوه ها و سبزیها :

·         خشک کردن میوه های مختلف (آلو، دانه انار)و تهیه برگه و چیپس میوه از آنها  (برگه انبه لیمو و خربزه)،  تعیین فرآیند حرارتی و زمان پروسس برای کنسرو بامیه ، نخود فرنگی، سیب زمینی و ...      

·         بهینه سازی فناوریهای پس از برداشت و فرآوری دانه های روغنی (استخراج آنزيمي کلزا، سویا و آفتابگردان)

·         تولید انجیر نیمه مرطوب (پرسی) و تولید کنسانتره از انجیر های خشک درجه 3

·          کاهش آلودگی محصول پسته، خرما

·         تولید پودر خرما و سیر

اصلاح ساختار فناوریهای گندم، نان و فرآورده های آردی:

·         بهبود ارزش تغذيه اي نان  با به کار گیری ویتامین ها و .... 

·         اصلاح فرآیند و فرمولاسیون نانهای مختلف

·         افزایش ماندگاری نان با استفاده از افزودنیهای مختلف

·         افزایش کيفيت و ماندگاري دونات منجمد  

·         استفاده از زائدات و باقیمانده محصولات کشاورزی به محصولات قابل مصرف در کشاورزی و صنعت

·         تولید غذای سالم

·         استخراج سلولز از ضایعات خمیر چغندر قند  

·         افزایش ماندگاری سيب زميني و سیر با پرتو تابی الکترون سريع

·         طراحي، ساخت پايلوت تخمير جامد

·         تولید کشت آغازگر ماست

·         تولید شوریجات رژیمی کم نمک تخمیری

·         شناسایی باکتری های لاکتیک اسید و پروبیوتیک از پنیر های سنتی ایران

·         تولید نوشابه فراویژه کومبوجا

·         فراوری تخمیری سبوس گندم 

·         استفاده بهینه از محلول مادر تخمیر شربت خرما

·         طراحي و ساخت خشک کن خورشيدي  و تونلی

·         طراحی و ساخت سیستم سرد کننده صحرائی توت فرنگی

·         تولید فيلم هاي پوششي خوراکي از مواد سلولزي به منظور افزايش ماندگاري محصولات باغي 

·         تولید فیلم های قابل بازیافت نانو کامپوزیت نشاسته به منظور بسته بندی محصولات کشاورزی

·         تولید کامپوزیت طبیعی زیست تخریب پذیر کاه کندم-پلی اتیلن به منظور بسته بندی محصولات کشاورزی

·         تولید ماست و دوغ پروبیوتیک

·         تولید مالت (سمنو) از واریته های مختلف تجاری

·         کاهش باقیمانده سموم به روش فرآوری

·         بررسی فرایند حرارتی کنسرو سبزیجات به منظور حفظ ارزش غذایی و کاهش مصرف انرژی در کارخانجات صنایع غذایی کشور  

·         تعیین تقلب روغن زیتون  

·         تولید ذرت آجیلی(CORN NUT) ، نان لایه دار تخمیری(Puff Pastry)، بیسکوئیت غنی شده با ویتامین های مختلف

·         کاهش تولید اکریل آمید در سیب زمینی سرخ شده  

·         افزایش پایداری ترکیبات آنتوسیانینی (رنگدانه) زرشک

·         تهیه اسنک با استفاده از جنین گندم فراوری شده  

·         تهیه فرآورده های پروتئینی از نخود  

·         کنترل جوانه زنی سیب زمینی

·         کاهش ضایعات گوجه فرنگی در مراحل پس از برداشت  


پیوندها:
وزارت جهاد کشاورزي
موسسه تحقيقات فني و مهندسي کشاورزي
انجمن گلخانه سازان ايران
موسسه تحقيقات علوم باغباني

تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی می باشد.